Bruiloft

Wat is de prijs van bruidsfotografie?

Jullie mogen bepalen hoe lang ik langskom om jullie Mooie Momenten vast te leggen!
Ik kom minimaal 3 uur langs, maar vanaf 6 uur fotografie heb ik leuke aanbiedingen:
– 6 uur of meer: jullie krijgen een mooie gepersonaliseerde houten USB-stick van mij cadeau waar ik alle foto’s van jullie dag op zet. Op deze USB-stick komt een foto van jullie bruiloft (naar eigen keuze).
– 8 uur of meer: jullie krijgen een loveshoot van mij cadeau inclusief 5 foto’s naar keuze. Dit is een fotoshoot met z’n 2-tjes voorafgaand aan de bruiloft. Deze foto’s kunnen jullie eventueel gebruiken voor de Save-the-date of de uitnodiging van jullie bruiloft.

Starttarief 3 uur: €650
Uurprijs daarna: €175

Wat krijgen jullie daarvoor?

  • (Telefonisch) Kennismakingsgesprek om alle wensen en mogelijkheden te bespreken
  • Minimaal 40 foto’s op hoge resolutie per uur (in kleur en zwart-wit)
  • Binnen 2 weken een leuk sneak preview filmpje met een aantal foto’s!
  • Binnen 6 weken krijgen jullie de foto’s geleverd in een mooie persoonlijke online gallery. Deze gallery staat 2 weken online en kunnen jullie delen met anderen. Daarnaast krijgen jullie de foto’s in hoge resolutie verstuurd via WeTransfer. Vanaf 6 uur fotografie krijgen jullie de foto’s ook op een mooie houten USB-stick met foto van jullie bruiloft.
  • Inclusief reiskosten t/m 5 km vanaf Vleuten, daarbuiten 55 cent per km

Korting
Willen jullie dat ik niet 1x, maar 2x langskom om jullie Mooie Momenten vast te leggen? Bijvoorbeeld met z’n tweetjes voor de save-the-date of uitnodiging van jullie bruiloft (loveshoot) en tijdens de bruiloft? Dan doe ik dat graag voor jullie met korting (50% korting op 1 uur van de bruidsreportage)! De 2 fotoshoots moeten wel binnen 1,5 jaar na elkaar plaatsvinden.

Optie
Na de bruiloft krijgen jullie minimaal 40 digitale foto’s per uur geleverd. Jullie kunnen zelf bepalen wat jullie hiermee doen: afdrukken, verwerken in een fotoalbum, muurdecoratie van laten maken etc.
Ik kan jullie tips geven over waar jullie dit het beste kunnen laten doen, maar jullie kunnen ook van alles bij mij bestellen. Neem voor de mogelijkheden contact met me op of kijk hier voor de mogelijkheden voor een fotoalbum.

Afspraak maken of vragen?

Om er zeker van te zijn dat ik beschikbaar ben op jullie grote dag, adviseer ik jullie om ruim van tevoren contact met me op te nemen voor een kennismakingsgesprek.
Hebben jullie nog vragen? Stel ze gerust of kijk bij FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen.