Fotoshoots2023-10-11T23:01:45+02:00

Fotoshoots

Woon jij in Utrecht en omgeving en ben je op zoek naar een huwelijksfotograaf, zwangerschapsfotograaf, newbornfotograaf, babyfotograaf, familiefotograaf, Day In The Life fotograaf of een fotograaf voor een zakelijke fotoshoot? Dan ben je bij MoMo Fotografie aan het juiste adres! Ik leg met alle liefde en oog voor detail jouw bruiloft vast. Tijdens een zwangerschapsfotoshoot maak ik foto’s van jouw mooie buik en kunnen jouw partner en eventuele kind(eren) ook gefotografeerd worden. Bij een newbornfotoshoot en een babyfotoshoot maak ik foto’s van niet alleen jullie baby, maar ook jullie samen in bijvoorbeeld de babykamer. Een familiefotoshoot is altijd op een buitenlocatie, zodat jullie lekker veel ruimte hebben om te bewegen en lol hebben met elkaar. En bij een zakelijke fotoshoot bespreken we eerst je wensen uitgebreid en kijken we welk pakket daar het beste bij past.

Klik hieronder op een van de fotoshoots voor meer informatie!

Bruidsfotograaf Utrecht

Huwelijksfotografie

Zwangerschapsfotograaf Utrecht

Zwangerschapsfotografie

Babyfotograaf Utrecht

Newborn- & babyfotografie

Familiefotograaf Utrecht

Familiefotografie

Day In The Life fotograaf Utrecht

Day In The Life fotografie

Zakelijke fotoshoot Utrecht

Zakelijke fotografie

Waar staat MoMo Fotografie voor?2023-02-21T11:26:00+01:00

MoMo is een afkorting van Mooie Momenten. Toen ik begon als fotograaf heb ik heel lang nagedacht over een naam. Ik wilde niet mijn eigen naam gebruiken, zoals veel fotografen doen, maar een korte, pakkende naam bedenken. Ik weet nog goed dat ik tijdens een autoritje aan mezelf de vraag stelde: wat wil je gaan fotograferen? Mooie momenten was het eerste wat in me op kwam en de afkorting daarvan vond ik helemaal leuk klinken!

Wat kenmerkt MoMo Fotografie?2023-03-27T11:55:26+02:00

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de mooie en echte momenten tussen jullie, zodat jullie spontane foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Bij de een-op-een fotoshoots (zakelijk en soms ook zwangerschap) ga ik voor dé foto van de echte jou. Dit doe ik door een sfeer te creëren waarin jij je op je gemak voelt en jezelf kan zijn. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie aan kleur- en zwart-witfoto’s.

Bewerk je de foto’s?2023-09-20T18:39:39+02:00

Ik hou van kleur! En dat zie je ook terug in mijn foto’s. Het gras is dus gewoon groen. Ik corrigeer de foto’s licht op helderheid, witbalans en contrast, ik noem het altijd een ‘MoMo-sausje’. Tijdens het fotograferen wil ik de foto direct al zo goed mogelijk maken en als ik thuis achter de computer zit bewerk ik de foto’s met dat ‘sausje’ en pas ik eventueel de uitsnede aan.

Bij kinderen wil ik nog wel eens een snottebel weghalen ;-), maar ik blijf altijd zo dicht mogelijk bij de waarheid. Alle foto’s bewerk ik in kleur en zwart-wit.

Komen onze foto’s op de website en social media van MoMo Fotografie?2023-09-20T20:23:10+02:00

De meeste klanten vinden en boeken mij aan de hand van de foto’s die zij op mijn website en social media zien. Ik gebruik daarom graag een deel van de foto’s die ik tijdens fotoshoots maak voor mijn portfolio op mijn website en social media. Dit staat ook vermeld in mijn algemene voorwaarden die ik je toestuur bij de offerte. Indien je hier bezwaar tegen hebt, kan je me dit laten weten op het bevestigingsformulier van de offerte. Dit is geen probleem!

Wat zijn leuke buitenlocaties voor een fotoshoot?2023-04-06T23:09:05+02:00

Voorbeelden van mooie buitenlocaties zijn het bos, de hei, het strand, het park, maar ook veel mooie straatjes in dorpjes en steden zijn perfect als locatie.

Reviews

‘Nienke verstaat haar vak goed en heeft oog voor detail.’

‘Na meerdere fotosessies met Nienke te hebben meegemaakt, was het voor ons een makkelijke keuze om haar onze bruiloft te laten fotograferen. Nienke verstaat haar vak goed en heeft oog voor detail. Ze kan oa heel mooi emoties vastleggen. Wij zijn erg blij met het resultaat en wij raden haar iedereen van harte aan!

Ramona & Jan, Huwelijksfotografie

Het resultaat schittert op zijn geboortekaartje.

‘Heerlijk en ongedwongen! In ons eigen huis prachtige foto’s gemaakt van onze pasgeboren zoon en zijn grote zussen! Het resultaat schittert op zijn geboortekaartje.’

Floor, Newbornfotoshoot

Day in the life fotoshoot moeder leest boek ik ben kikker voor

‘Nienke heeft echt die kleine, alledaagse, maar zo bijzondere momenten weten vast te leggen.’

‘Nienke maakt niet alleen prachtige foto’s maar doet dat ook op een heel leuke, ontspannen manier. Tijdens de Day in the Life fotoshoot heeft ze echt die kleine, alledaagse, maar zo bijzondere momenten weten vast te leggen. Echt een aanrader!’

Carolien, Day in the life fotoshoot
Ga naar de bovenkant