Zwangerschap

Wat is de prijs van een zwangerschapsfotoshoot?

Een zwangerschapsfotoshoot kan je boeken vanaf €335,-

Wat krijg je daarvoor?

  • Een fotoshoot van 45-60 minuten.
  • Minimaal 25 foto’s in hoge resolutie.
  • Binnen 1 week een leuk sneak preview filmpje met een aantal foto’s!
  • Binnen 2 weken krijg je de foto’s geleverd in een mooie persoonlijke online gallery. Deze gallery staat 2 weken online en kan je delen met anderen. Daarnaast krijg je de foto’s in hoge resolutie verstuurd via WeTransfer.
  • Inclusief reiskosten t/m 5 km vanaf Vleuten, daarbuiten 55 cent per km
  • Dit tarief geldt voor 1-2 personen. Zijn jullie met meer dan 2 personen? Geen probleem, ik reken dan per persoon een toeslag van €15,-. Jullie ontvangen dan ook meer foto’s.
  • De fotoshoot is op een doordeweekse dag. Als je de fotoshoot in het weekend of op een feestdag wilt komt er een toeslag van €35,- bij.

Korting
Wil je dat ik niet 1x, maar 2x langskom voor een fotoshoot? Bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap en als je kindje geboren is? Dan doe ik dat graag voor je met korting (10% op de 2de fotoshoot)! De 2 fotoshoots moeten wel in 1 keer geboekt worden en binnen een half jaar na elkaar plaatsvinden.

Optie
Na de fotoshoot krijg je minimaal 25 digitale foto’s geleverd. Je kan zelf bepalen wat je hiermee doet: afdrukken, verwerken in een fotoalbum, muurdecoratie van laten maken etc.
Ik kan je tips geven over waar je dit het beste kan laten doen, maar je kan ook van alles bij mij bestellen. Neem voor de mogelijkheden contact met me op of kijk hier voor de mogelijkheden voor een fotoalbum.

Afspraak maken of vragen?

Om er zeker van te zijn dat ik jou op het juiste moment van je zwangerschap fotografeer, adviseer ik je om ruim van tevoren contact met me op te nemen voor een afspraak.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust of kijk bij FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen.