Fotoshoot zwangerschap

De fotoshoot

Een van de Mooiste Momenten in mijn leven vond ik mijn zwangerschappen. Ik was heel trots op mijn mooie ronde buik en vond het heel bijzonder dat daar ons kindje in groeide. Zo’n bijzondere periode verdient het om vastgelegd te worden voor altijd! Dit kan eenmalig (bijvoorbeeld als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent, dan is je buik mooi rond) maar ook op verschillende momenten van je zwangerschap, zodat je de groei van je buik mooi kan zien.

Het lijkt me heel erg leuk om jou te fotograferen op een mooie buitenlocatie of lekker bij jou thuis. Ik kan jou alleen fotograferen, maar ook met je partner erbij of als je al kinderen hebt met hen of je hele gezin.

In mijn portfolio kan je zien wat mijn fotografiestijl is.

Prijs

Een zwangerschapsfotoshoot kost €140

Wat krijg je daarvoor?

  • Een fotoshoot van ongeveer 1 uur
  • 20 foto’s naar keuze op hoge resolutie in kleur en zwart-wit, meer foto’s te bestellen voor €10,- per stuk
  • Geleverd via WeTransfer (binnen 2 weken).
  • Exclusief benzinekosten van 35 cent per km
  • De fotoshoot is op een doordeweekse dag. Als je de fotoshoot in het weekend of op een feestdag wilt komt er een toeslag van €20,- bij.

Korting
Wil je dat ik niet 1x, maar 2x langskom voor een fotoshoot? Bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap en als je kindje geboren is? Dan doe ik dat graag voor je met korting (10% op de 2de fotoshoot)! De 2 fotoshoots moeten wel in 1 keer geboekt worden en binnen een half jaar na elkaar plaatsvinden.

Optie
Na de fotoshoot krijg je minimaal 20 digitale foto’s geleverd. Je kan zelf bepalen wat je hiermee doet: afdrukken, verwerken in een fotoalbum, muurdecoratie van laten maken etc.
Ik kan je tips geven over waar je dit het beste kan laten doen, maar je kan ook van alles bij mij bestellen. Neem voor de mogelijkheden contact met me op of kijk hier voor de mogelijkheden voor een fotoalbum.

Afspraak maken of vragen?

Om er zeker van te zijn dat ik jou op het juiste moment van je zwangerschap fotografeer, adviseer ik je om ruim van tevoren contact met me op te nemen voor een afspraak.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust of kijk bij FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen.