Fotoshoot Newborn & Baby

♡ Newbornfotoshoot 

De eerste weken na de geboorte van je kindje zijn zo bijzonder… eindelijk is je baby geboren, wat ben je trots!  Je baby slaapt nog heel veel in de eerste 2 weken en zo kan ik de kleine heel mooi fotograferen op verschillende manieren. In zijn/haar bedje, bij jullie in de armen, op jullie slaapkamer op het grote bed. Ik kan mooie detailfoto’s maken van de handjes, voetjes, oortjes, het neusje etc. Dit allemaal op een ontspannen manier bij jullie thuis.  Deze bijzondere tijd gaat zo snel voorbij en met een mooie fotoreportage kan je er op een later moment weer heerlijk van genieten. Meestal plan ik deze shoot als je baby 8 tot 14 dagen oud is.

♡ Kraamfotoshoot

Deze fotoreportage is vergelijkbaar met de newbornfotoshoot, maar dan uitgebreider (ongeveer 2 uur) en ook te boeken in de eerste 2 weken na de geboorte. Tijdens deze fotoshoot leg ik ook het volgende vast:

  • Verzorgmomenten: bijvoorbeeld het geven van voeding, badderen en verschonen van je baby
  • De sfeer tijdens het kraambezoek: bijv. opa en oma die de kleine vasthouden, beschuit met muisjes, de mooie kaartjes, de ooievaar in de tuin, etc.
    Bij deze fotoshoot zit een linnen fotoalbum (20×20 cm, 24 pagina’s) inbegrepen.
♡ Babyfotoshoot

Wanneer je baby wat ouder (en meer wakker) is zijn er ook verschillende Mooie Momenten wanneer je een fotosessie kunt plannen. Bijvoorbeeld als je kindje het hoofdje goed kan optillen of net kan zitten, staan of zelfs lopen. Of tijdens jullie dagelijkse bezigheden: eten/drinken, aankleden, badderen, spelen, knuffelen met elkaar. Ik fotografeer jullie baby (samen met jullie) bij jullie thuis of op een buitenlocatie.

In mijn portfolio kan je zien wat mijn fotografiestijl is.

Prijs

Een newborn- of babyfotoshoot duurt ongeveer 1 uur. Dit is lastig te plannen met baby’s. Soms duurt het wat korter, soms wat langer, ik reken altijd het uurtarief.

Een kraamfotoshoot duurt minimaal 2 uur, maar kan natuurlijk ook langer.

Uurprijs: €140

Wat krijg je daarvoor?

  • 20 foto’s naar keuze op hoge resolutie in kleur en zwart-wit, meer foto’s te bestellen voor €10,- per stuk
  • Geleverd via WeTransfer (binnen 2 weken).
  • Exclusief benzinekosten van 35 cent per km
  • De fotoshoot is op een doordeweekse dag. Als je de fotoshoot in het weekend of op een feestdag wilt komt er een toeslag van €20,- bij.
  • Een kraamfotoshoot is inclusief mini foto-album.

Korting
Wil je dat ik niet 1x, maar 2x langskom om Mooie Momenten vast te leggen? Bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap en als je kindje geboren is. Dan doe ik dat graag voor je met korting (10% op de 2de fotoshoot)! De 2 fotoshoots moeten wel in 1 keer geboekt worden en binnen een half jaar na elkaar plaatsvinden.

Optie
Na de fotoshoot krijg je minimaal 20 digitale foto’s geleverd. Je kan zelf bepalen wat je hiermee doet: afdrukken, verwerken in een fotoalbum, muurdecoratie van laten maken etc.
Ik kan je tips geven over waar je dit het beste kan laten doen, maar je kan ook van alles bij mij bestellen. Neem voor de mogelijkheden contact met me op of kijk hier voor de mogelijkheden voor een fotoalbum.

Afspraak maken of vragen?

Een newborn- of kraamfotoshoot plan ik in de eerste 2 weken na de geboorte. Zodra je weet dat je zwanger bent en je wilt een fotoshoot doen, mag je me een mailtje sturen. Ik houd dan ruimte vrij in mijn agenda rondom de uitgerekende datum. Zodra de baby geboren is, stuur je me een mailtje en dan plannen we een datum. Normaal gesproken kom ik ongeveer 10 dagen na de geboorte. Een babyfotoshoot vindt plaats na de eerste 2 weken en kan dus ook later geboekt worden.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust of kijk bij FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen.