Newborn & Baby

Wat is de prijs van een newborn- of babyfotoshoot?

Een newborn- of babyfotoshoot kan je boeken vanaf €175

Wat krijg je daarvoor?

 • Een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur
 • 20 foto’s naar keuze op hoge resolutie in kleur en zwart-wit, meer foto’s te bestellen voor €10,- per stuk. Vanaf 10 bijbestellingen heb ik mooie aanbiedingen:
  – 10 extra foto’s: €85,- ipv €100,-
  – 15 extra foto’s: €120,- ipv €150,-
  – Lastig kiezen? Dan bied ik jullie alle foto’s aan voor €175,-
 • Geleverd via WeTransfer (binnen 2 weken).
 • Inclusief reiskosten t/m 15 km vanaf Vleuten, daarbuiten 35 cent per km
 • De fotoshoot is op een doordeweekse dag. Als je de fotoshoot in het weekend of op een feestdag wilt komt er een toeslag van €20,- bij.
 • Vooraf per mail een mooie folder met tips voor een ontspannen fotoshoot.

Korting
Wil je dat ik niet 1x, maar 2x langskom om Mooie Momenten vast te leggen? Bijvoorbeeld tijdens je zwangerschap en als je kindje geboren is. Dan doe ik dat graag voor je met korting (10% op de 2de fotoshoot)! De 2 fotoshoots moeten wel in 1 keer geboekt worden en binnen een half jaar na elkaar plaatsvinden.

Optie
Na de fotoshoot krijg je minimaal 20 digitale foto’s geleverd. Je kan zelf bepalen wat je hiermee doet: afdrukken, verwerken in een fotoalbum, muurdecoratie van laten maken etc.
Ik kan je tips geven over waar je dit het beste kan laten doen, maar je kan ook van alles bij mij bestellen. Neem voor de mogelijkheden contact met me op of kijk hier voor de mogelijkheden voor een fotoalbum.

Afspraak maken of vragen?

Een newbornfotoshoot plan ik in de eerste 2 weken na de geboorte. Zodra je weet dat je zwanger bent en je wilt een fotoshoot doen, mag je me een mailtje sturen. Ik houd dan ruimte vrij in mijn agenda rondom de uitgerekende datum. Zodra de baby geboren is, stuur je me een mailtje en dan plannen we een datum. Normaal gesproken kom ik ongeveer 10 dagen na de geboorte. Een babyfotoshoot vindt plaats na de eerste 2 weken en kan dus ook later geboekt worden.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust of kijk bij FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen.