Familie

Wat is de prijs van een familiefotoshoot?

Een familiefotoshoot kan je boeken vanaf €175 (1-6 personen)

Wat krijg je daarvoor?

 • Een fotoshoot van 1 tot 1,5 uur
 • 20 foto’s naar keuze op hoge resolutie in kleur en zwart-wit, meer foto’s te bestellen voor €10,- per stuk. Vanaf 10 bijbestellingen heb ik mooie aanbiedingen:
  – 10 extra foto’s: €85,- ipv €100,-
  – 15 extra foto’s: €120,- ipv €150,-
  – Lastig kiezen? Dan bied ik jullie alle foto’s aan voor €175,-
 • Alle foto’s komen binnen twee weken in een persoonlijke online gallery te staan (lage resolutie). Je hebt vervolgens 2 weken om te bepalen welke foto’s je in hoge resolutie via WeTransfer geleverd willen hebben (dit zijn er dus minimaal 20).
 • Inclusief reiskosten t/m 15 km vanaf Vleuten, daarbuiten 35 cent per km
 • De fotoshoot is op een doordeweekse dag. Als je de fotoshoot in het weekend of op een feestdag wilt komt er een toeslag van €20,- bij.
 • Dit tarief geldt voor 1-6 personen. Zijn jullie met meer dan 6 personen? Geen probleem, ik reken dan per persoon een toeslag van €10,- . Ik neem dan wat meer tijd voor de fotoshoot en per persoon krijgen jullie 2 foto’s extra.
 • Vooraf per mail kledingtips.

Korting
Wil je dat ik niet 1x, maar 2x langskom om jullie Mooie Momenten vast te leggen? Bijvoorbeeld nu met je familie en op een later moment met alleen je gezin? Dan doe ik dat graag voor jullie met korting (10% op de 2de fotoshoot)! De 2 fotoshoots moeten wel in 1 keer geboekt worden en binnen een jaar na elkaar plaatsvinden.

Afdrukken of album?
Na de fotoshoot krijg je minimaal 20 digitale foto’s geleverd. Je kan zelf bepalen wat je hiermee doet: afdrukken, verwerken in een fotoalbum, muurdecoratie van laten maken etc.
Ik kan je tips geven over waar je dit het beste kan laten doen, maar je kan ook van alles bij mij bestellen. Neem voor de mogelijkheden contact met me op of kijk hier voor de mogelijkheden voor een fotoalbum.

Afspraak maken of vragen?

Neem contact met me op om een afspraak te maken voor een fotoshoot of als je nog vragen hebt.
Je kan ook bij FAQ kijken voor antwoorden op de meest gestelde vragen.