Huwelijksfotografie Hotel de Werelt Lunteren

I&SHuwelijksfotografie Hotel de Werelt – Ontzettend leuk dat ik na een geslaagde familiefotoshoot ook werd gevraagd om de bruiloft van Inge en Steven te fotograferen!
De hele dag was tot in de puntjes voorbereid en verzorgd door weddingplanner Four Little Words en samen met The Dutch Videoguy mocht ik alles vanaf de first look t/m het feest vastleggen.
De first look was bij het bruidspaar thuis en daarna vertrokken we naar een mooie locatie in Lunteren: Hotel de Werelt .
Daar maakten we foto’s in het bos en was er een borrel en diner voor een klein gezelschap. Aan het einde van de middag kwamen de avondgasten voor de ceremonie en het feest. De ceremonie zou op een mooie plek in het bos plaatsvinden, maar helaas begon het net ervoor enorm te regenen. Gelukkig kon alles snel verplaatst worden naar binnen en kon de ceremonie beginnen! Inge en Steven spraken mooie woorden naar elkaar en ceremoniespreker Cloud 9 betrok zoontje Aron er leuk bij. Hij mocht de ringen brengen en met het welbekende hamertje tikken. Na de ceremonie was het tijd voor bubbels, taart en wat speeches en toen gingen de voetjes van de vloer met dj SkyFly !!

‘Nadat we eerder een familie fotoshoot met Nienke hebben gedaan waren we zo enthousiast dat we haar ook voor onze bruiloft hebben gevraagd. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! Ze maakt prachtige foto’s op een informele natuurlijke manier en dus niet ‘gestaged’. Ze is daarnaast heel fijn in de omgang en communicatie. We zijn ontzettend blij met het resultaat en we raden haar dan ook zeker aan!:)’

Inge & Steven

Leveranciers

Bloemen: Kapteyn bloemen   Trouwjurk: Assepoester  Trouwpak: Immediate gekocht bij Van Tilburg
Videograaf: The Dutch Videoguy   Weddingplanner: Four Little Words  Ceremoniespreker: Cloud 09  DJ: SkyFly