Zoek je een zwangerschapsfotograaf in Maarssen en omgeving?

Dan ben je bij MoMo Fotografie aan het juiste adres!

Een van de Mooiste Momenten in mijn leven vond ik mijn zwangerschappen. Ik was heel trots op mijn mooie ronde buik en vond het heel bijzonder dat daar ons kindje in groeide. Ik heb dit twee keer mogen meemaken en ik heb zo’n spijt dat ik dit nooit door een andere fotograaf heb laten vastleggen. Zo’n bijzondere periode verdient het namelijk echt om vastgelegd te worden voor altijd! Dus als je nog twijfelt… gewoon doen!
Wanneer plannen we een zwangerschapsfotoshoot? Een zwangerschapsfotoshoot kan je eenmalig doen (bijvoorbeeld als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent, dan is je buik mooi rond) maar ook op verschillende momenten van je zwangerschap, zodat je de groei van je buik mooi kan zien.   Op welke locatie doen we de zwangerschapsfotoshoot? Het lijkt me heel erg leuk om jou bij jou thuis te fotograferen of op een mooie buitenlocatie. Bijvoorbeeld in een van de vele parken van Utrecht, maar ook de oude binnenstad en de bossen en forten in de omgeving zijn zo mooi! Ik kan jou alleen fotograferen, maar ook met je partner erbij of als je al kinderen hebt met hen of je hele gezin. Voor inspiratie kan je een kijkje nemen bij een van mijn blogs: Zwangerschapsfotoshoot met z'n tweetjes rondom de DomtorenZwangerschapsfotoshoot omgeving park Lepelenburg, Zwangerschapsfotoshoot in het Maximapark, Zwangerschapsfotoshoot in huis en het Maximapark.   Hoe ziet een zwangerschapsfotoshoot eruit? Op de dag dat we de fotoshoot hebben gepland kom ik ongeveer 1 uur naar jullie toe. Bij jullie thuis zal ik foto’s maken van jou (en je partner/kind) op het toekomstige babykamertje en andere fijne plekjes in huis. Buiten laat ik jou/jullie een wandeling maken en op verschillende plekjes staan en zitten. Mijn doel is jou/jullie te laten genieten van het moment en mooie foto’s te maken als herinnering voor later.
Klik op de button hieronder voor meer info en prijzen!
Kan ik ook voor andere fotoshoots bij MoMo Fotografie terecht? Ja! Ik bied naast zwangerschapsfotoshoots ook de volgende fotoshoots aan: Bruidsfotografie, Baby & Newborn fotografie, Kind & Gezin fotografie, Familiefotografie en Zakelijkefotografie.