Zoek je een babyfotograaf of newbornfotograaf in Haarzuilens en omgeving?

Dan ben je bij MoMo Fotografie aan het juiste adres!

Een newbornfotoshoot is een fotoshoot in de eerste weken na de geboorte van je kindje. Een babyfotoshoot is een fotoshoot na deze periode als je kindje wat meer wakker is. Bij beide fotoshoots kan ik een hoop Mooie Momenten van jullie baby samen met jullie fotograferen! 

Newbornfotoshoot

De eerste weken na de geboorte van je kindje zijn zo bijzonder… eindelijk is je baby geboren, wat ben je trots!  Je baby slaapt nog heel veel in de eerste 2 weken en zo kan ik de kleine heel mooi fotograferen op verschillende manieren. In zijn/haar bedje, bij jullie in de armen, op jullie slaapkamer op het grote bed. Ik kan mooie detailfoto’s maken van de handjes, voetjes, oortjes, het neusje. De kaartjes van familie en vrienden, de ooievaar in de tuin, het geboortekaartje, mooie en lieve details in de babykamer. Dit allemaal op een ontspannen manier bij jullie thuis. Deze bijzondere tijd gaat zo snel voorbij en met een mooie fotoreportage kan je er op een later moment weer heerlijk van genieten.


Wanneer plannen we de newbornfotoshoot?

Meestal plan ik de newbornfotoshoot als je baby 8 tot 14 dagen oud is.


Hoe lang duurt de newbornfotoshoot?
De newbornfotoshoot duurt 1 tot 1,5 uur. Ik neem er alle tijd voor, dus als je baby tussendoor verschoond of gevoed moet worden is dat geen probleem. Levert trouwens ook hele mooie foto’s op ♡


Babyfotoshoot

Wanneer je baby wat ouder (en meer wakker) is zijn er ook verschillende Mooie Momenten wanneer je een fotosessie kunt plannen. Bijvoorbeeld als je kindje het hoofdje goed kan optillen of net kan zitten, staan of zelfs lopen. Of tijdens jullie dagelijkse bezigheden: eten/drinken, aankleden, badderen, spelen, knuffelen met elkaar. Ik fotografeer jullie baby (samen met jullie) bij jullie thuis of op een buitenlocatie.


Wanneer plannen we de babyfotoshoot?
De babyfotoshoot plannen we als je baby tussen de twee weken en een jaar oud is.


Hoe lang duurt de babyfotoshoot?
De babyfotoshoot duurt 1 tot 1,5 uur. Ik neem er alle tijd voor…


Voor inspiratie kan je een kijkje nemen bij een van mijn blogs: een newbornfotoshoot met grote broer, een newbornfotoshoot met z'n drietjes, een babyfotoshoot in huiseen babyfotoshoot buiten.

Klik op de button hieronder voor meer info en prijzen!

Kan ik ook voor andere fotoshoots bij MoMo Fotografie terecht?
Ja! Ik bied naast Newborn & Baby fotoshoots ook de volgende fotoshoots aan: bruidsfotografie, zwangerschapsfotografie, Kind & Gezin fotografie, familiefotografie en zakelijkefotografie.