MoMo Fotoshoot

Het leven zit vol Mooie Momenten!

 • Bruidsfotografie

 • Je bruiloft is de mooiste dag van je leven wordt vaak gezegd. Een dag met al je dierbaren om je heen, vol Mooie Momenten, maar ook een dag die zo weer voorbij is! Om nog lekker te kunnen nagenieten van deze mooie dag maak ik graag foto’s en eventueel ook een f[...]
 • Fotoshoot zwangerschap

 • De fotoshoot Een van de Mooiste Momenten in mijn leven vond ik mijn zwangerschappen. Ik was heel trots op mijn mooie ronde buik en vond het heel bijzonder dat daar ons kindje in groeide. Zo’n bijzondere periode verdient het om vastgelegd te worden voor altijd![...]
 • Fotoshoot Newborn & Baby

 • ♡ Newbornfotoshoot  De eerste weken na de geboorte van je kindje zijn zo bijzonder… eindelijk is je baby geboren, wat ben je trots!  Je baby slaapt nog heel veel in de eerste 2 weken en zo kan ik de kleine heel mooi fotograferen op verschillende manieren. In z[...]
 • Fotoshoot Kind & Gezin

 • Jonge kinderen Kinderen fotograferen... ik vind het heerlijk om te doen! Kinderen hebben zoveel energie en liefde in zich en dat leg ik graag vast. Ik fotografeer ze alleen, maar ook met broertjes en zusjes en als jullie willen met het hele gezin! De fotoshoot[...]
 • Fotoshoot familie & Vrienden

 • De fotoshoot Hebben jullie een familiefeest of familiedag, heb je een vrijgezellenfeestje of een gezellige dag met vriendinnen of vrienden? Wil je een keer met de hele familie op de foto, omdat je ouders zoveel jaar getrouwd zijn of opa 80 is geworden? Of gewo[...]
 • Fotoshoot kinderfeestje

 • De fotoshoot MoMo Fotografie komt ook langs op kinderfeestjes! Want hoe leuk is het als de jarige Job of Jet samen met zijn/haar vrienden en vriendinnen door een echte fotograaf wordt gefotografeerd. Met de hele groep, de jarige met iedereen apart, met snorret[...]