Zoek je een gezinsfotograaf in Vleuten en omgeving?

Dan ben je bij MoMo Fotografie aan het juiste adres!

Want kinderen en gezinnen fotograferen… ik vind het heerlijk om te doen! Kinderen hebben zoveel energie en liefde in zich en dat leg ik graag vast. Ik fotografeer ze alleen, maar ook met broertjes en zusjes of met het hele gezin!

Op welke locatie doen we de fotoshoot?
De fotoshoot vindt plaats op een locatie naar keuze. Fijn bij jullie thuis in vertrouwde omgeving, of op een mooie buitenlocatie waar de kinderen lekker de ruimte hebben om te bewegen. In Vleuten zijn een hoop leuke plekken voor een fotoshoot. In de natuur rondom de Haarrijnseplassen of in het Maximapark bijvoorbeeld. Het Maximapark is een groot park met verschillende plekken die perfect zijn voor een fotoshoot. Voor inspiratie kan je een kijkje nemen bij mijn blogs over deze fotoshoots: rondom de Parkpergola, in de Buitenhof, bij de grote bomen op het evenemententerrein.


Playful Heart-Methode
Als je kiest voor een fotoshoot op een buitenlocatie werk ik graag volgens de Playful Heart-methode. Bij deze manier van fotograferen staat plezier hebben met elkaar centraal! Kinderen kunnen lekker zichzelf zijn door de relaxte sfeer die ik creëer. Ik wil namelijk geen gemaakte lachjes zien, maar jouw kinderen zoals ze echt zijn: soms stout, soms lief, soms ondeugend, maar altijd prachtig. Door middel van leuke spelletjes laat ik jullie lachen en ik geef kinderen ook de ruimte om zelf te spelen. Ik verleg graag de aandacht van de camera naar aandacht voor elkaar. Op die manier wordt een fotoshoot ‘quality time’ met het gezin. Vastgelegd en wel. Als mooie herinnering voor later.


Ik heb oudere kinderen, kan ik dan ook een fotoshoot bij je boeken?
Jazeker! Oudere kinderen zie ik ook graag voor mijn lens! Ook hen fotografeer ik alleen en/of met het hele gezin. Vaak kies ik voor een buitenlocatie waar lekker met elkaar gewandeld kan worden. Tijdens het wandelen maak ik foto’s, maar tussendoor zal ik ook vragen om (met elkaar) op een mooi plekje te zitten of staan.

Klik op de button hieronder voor meer info en prijzen!

Kan ik ook voor andere fotoshoots bij MoMo Fotografie terecht?
Ja! Ik bied naast Kind & Gezin fotoshoots ook de volgende fotoshoots aan: bruidsfotografie, zwangerschapsfotografie, newborn- & babyfotografie, familiefotografie en zakelijkefotografie.