Zwangerschap

Zwangerschapsfotografie Utrecht.

Een van de Mooiste Momenten in mijn leven vond ik mijn zwangerschappen. Ik was heel trots op mijn mooie ronde buik en vond het heel bijzonder dat daar ons kindje in groeide. Ik heb dit twee keer mogen meemaken en ik heb zo’n spijt dat ik dit nooit door een andere fotograaf heb laten vastleggen. Zo’n bijzondere periode verdient het namelijk echt om vastgelegd te worden voor altijd! Dus als je nog twijfelt… gewoon doen!

Wanneer plannen we een zwangerschapsfotoshoot?
Een zwangerschapsfotoshoot kan je eenmalig doen (bijvoorbeeld als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent, dan is je buik mooi rond) maar ook op verschillende momenten van je zwangerschap, zodat je de groei van je buik mooi kan zien.

Op welke locatie doen we de zwangerschapsfotoshoot?
Het lijkt me heel erg leuk om jou te fotograferen op een mooie buitenlocatie of lekker bij jou thuis. Voorbeelden van mooie buitenlocaties zijn het bos, de hei, het strand, het park, maar ook veel mooie straatjes in dorpjes en steden zijn perfect als locatie (Bijvoorbeeld deze zwangerschapsfotoshoot in Utrecht!). Ik kan jou alleen fotograferen, maar ook met je partner erbij of als je al kinderen hebt met hen of je hele gezin.

Hoe ziet een zwangerschapsfotoshoot eruit?
Op de dag dat we de fotoshoot hebben gepland kom ik ongeveer 1 uur naar jullie toe. Bij jullie thuis zal ik foto’s maken van jou (en je partner/kind) op het toekomstige babykamertje en andere fijne plekjes in huis. Buiten laat ik jou/jullie een wandeling maken en op verschillende plekjes staan en zitten. Mijn doel is jou/jullie te laten genieten van het moment en mooie foto’s te maken als herinnering voor later.

Wat is de prijs van een zwangerschapsfotoshoot?
Een zwangerschapsfotoshoot kan je boeken vanaf €315,-. Kijk hier voor meer info over de prijzen.

Afspraak maken of vragen?
Om er zeker van te zijn dat ik jou op het juiste moment van je zwangerschap fotografeer, adviseer ik je om ruim van tevoren contact met me op te nemen voor een afspraak.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust of kijk bij FAQ voor antwoorden op de meest gestelde vragen.