Stichting Earlybirds – Shreya

Op 17 september mocht ik een fotoreportage maken van Shreya in het Antonius ziekenhuis in Utrecht. Deze kleine meid is geboren na 34 weken plus 1 dag zwangerschap.

Door de vader en moeder van Shreya word ik heel hartelijk ontvangen. Moeder ligt met Shreya aan haar borst op bed. Shreya probeert al heel goed te drinken, maar moet daarna nog wel even bijgevoerd worden via de sonde. Dan wordt ze lekker in doeken ingepakt en kan het knuffelen met papa en mama beginnen. Ondertussen hoor ik het geboorteverhaal van Shreya.

Na wat bloedverlies in week 34 ging moeder naar het ziekenhuis om te kijken of alles nog goed ging met de kleine meid. Na wat onderzoeken bleek dat moeder al 2 cm ontsluiting had en kreeg ze te horen dat ze die dag al zou gaan bevallen. Alles ging vervolgens erg snel en omdat het niet zo goed ging met Shreya werd ze uiteindelijk met een keizersnede gehaald. Moeder en dochter maken het nu gelukkig goed.

Ken je iemand die een prematuur kindje heeft en nog in het ziekenhuis ligt? Informeer hem/haar dan over Earlybirds Fotografie.