De fotograaf

Welkom!

Mijn naam is Nienke, de fotograaf van MoMo Fotografie. Getrouwd met Gerben ♡ en moeder van 2 prachtige meiden!
Begin 2015 ben ik gestopt met mijn baan als basisschoollerares en begonnen aan een droom die ik al een tijd in mijn hoofd had en nu eindelijk durfde te verwezenlijken: van mijn hobby mijn werk maken! Door diverse cursussen, workshops, het lezen van vakliteratuur en vooral heel veel oefenen en uitproberen, ben ik de fotograaf geworden die ik nu ben. Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen.

Mooie Momenten

Met MoMo Fotografie wil ik Mooie Momenten vastleggen op een ongedwongen en spontane manier. Bij Mooie Momenten denk ik niet alleen aan grote dingen als je bruiloft, je zwangerschap of je pasgeboren kindje, maar ook aan bijvoorbeeld een gezellige wandeling door het bos, lekker uitwaaien op het strand, picknicken in het park, spelen met je kinderen in de speeltuin, of gewoon lekker thuis. Deze Mooie Momenten kan je beleven met je geliefde, je gezin, je hele familie, maar ook met vrienden en vriendinnen.

Spontane foto's

In mijn foto's gaat het niet om poses, maar om echte relaties, om wie jullie als gezin, geliefden, familie, vrienden/vriendinnen echt zijn. Mijn favoriete foto’s zijn dan ook niet de foto’s waarbij jullie allemaal mooi in de lens van de camera kijken, maar foto’s waarop jullie vol liefde en vreugde naar elkaar kijken en waarop jullie plezier hebben samen!

Werkgebied

Mijn werkgebied is voornamelijk binnen een straal van 50 km van Vleuten/De Meern/Utrecht, maar in overleg kan het eventueel ook daarbuiten.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd geworden of wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op, leuk! Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je bij FAQ.


Ik fotografeer ook voor Earlybirds
Ik fotografeer vrijwillig voor Earlybirds

BewarenBewaren